Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

ПрАТ "Запоріжвогнетрив" – 85

 
 
Член Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" - ПрАТ "Запоріжвогнетрив" відзначає сьогодні, 22 червня, 85-річчя з дня заснування.

З цієї нагоди Запорізький обласний союз промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" нагородив: Почесною відзнакою ЗОФР – орденом "За заслуги" II ступеню начальника сервісного центру Дениса Божка (м.Маріуполь), а також Почесними грамотами: спеціаліста соціального відділу Аллу Новак та начальника ділянки мереж і підстанцій об’єднаного електро-енергетичного цеху Андрія Мельниченка.

Нагороди вручив виконавчий директор Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" Валерій Крайній, у привітальному слові наголошуючи, що ПрАТ "Запоріжвогнетрив" є найбільшим підприємством України в даній галузі, що успішно розвивається, та побажав подальших успіхів.

За вагомий внесок у розвиток промисловості України колектив підприємства також був відзначений почесним дипломом президії Торгово-промислової палати України – "За вагомий внесок у розвиток промисловості України та з нагоди 85-річчя від дня заснування". Нагороду генеральному директору ПрАТ "Запоріжвогнетрив" Сергію Гоману вручив віц-президент Запорізької торгово-промислової палати Андрій Куц.


ПрАТ "Запоріжвогнетрив" - одне з найбільших в Україні промислових підприємств, з 2013 року входить до міжнародної гірничо-металургійну групу " Метінвест ".

ПрАТ "Запоріжвогнетрив" випускає більше 1200 основних марок вогнетривів, неформованих матеріалів, бетонних сумішей і мас. Підприємство специалізується на виробництві шамотних, високоглиноземних, магнезіальних та неформованих виробів. Основними споживачами є підприємства металургійної, цементної, скляної, хімічної, теплоенергетичної промисловості країн Європи, Азії та Африки.


Потенціал Інформ


22.06.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua