Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Презентація економічного потенціалу Республіки Македонія у форматі «Doing Business»

 
 
Торгово-промислова палата України інформує, що 27 квітня 2015 року в ТПП України відбудеться презентація економічного потенціалу Республіки Македонія у форматі «Doing Business» за участю Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Македонія в Україні пана Столе Змейкосі та Міністра закордонних інвестицій пана Біла Павлескі.

Сьогодні Республіка Македонія займає 30 місце по легкості ведення бізнесу та третє місце в світі у започаткуванні бізнесу (за даними Doing Business 2015), перше місце в світі по ставкам оподаткування та сьоме місце в світі по загальному збору податків (за даними PwC 2015).

Основою для плідного економічного співробітництва між Україно. Та Республікою Македонія є підписаний Договір про Дружбу та Співробітництво у 2001 році та Угода про вільну торгівлю, яка була підписана у 2001 році. 15 березня 2013 року було прийнято рішення про продовження дії безвізового режиму поїздок громадян України до Македонії на 5 років до 15 березня 2018 року. Все це визначає сприятливі умови для ведення торгівлі між двома країнами. Так за даними Державної служби статистики України, у 2014 році загальний обсяг торгівлі товарами та послугами між Україною та Македонією збільшився у порівнянні з 2013 роком на 44,2% (на 19,4 млн. дол. США) і становив 63,3 млн. дол. США.

Для поглиблення двостороннього діалогу, після презентації економічного потенціалу передбачається формат В2В між українським бізнесом та представниками Республіки Македонія.

Початок реєстрації у 14.30. Початок презентації у 15.00 за київським часом, участь є безкоштовною.

Для участі у презентації прохання заповнити реєстраційну форму та надіслати її до 23 квітня 18.00. В разі виникнення будь-яких запитань, прохання звертатися до співробітників Департаменту за телефоном: (044) 279-29-31, або надіславши лист запит на будь-яку з адрес: [email protected] , [email protected] .

Додаток: Лист Міністра закордонних інвестицій Біла Павлескі – 1 стр; Реєстраційна форма – 1 стр.


Потенціал Інформ


21.04.2015 Додатки до новини:
Реєстраційна форма
Лист
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua