Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Президент запорізьких промисловців Олександр Головко зустрівся зі студентською молоддю

 
 
У Запорізькому обласному союзі промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал» відбулася зустріч зі студентами факультету економіки Запорізької інженерної академії.

В заході, який пройшов в теплій, дружній і невимушеній атмосфері, взяли участь президент ЗОСППР «Потенціал» Олександр Степанович Головко, виконавчий директор ЗОСППР «Потенціал» Валерій Григорович Крайній, завідувач кафедри економіки підприємства Запорізької інженерної академії Олена Валеріївна Коваленко, студенти – економісти від першого до випускних курсів академії.

Олександр Головко коротко зупинився на проблематиці, яка сьогодні існує на Запорізьких підприємствах, які входять до складу ЗОСППР «Потенціал» та Запорізької обласної федерації роботодавців.

-Однією із пріоритетних тем для бізнесу є нестача кваліфікованих фахівців, як робітничих професій так і економістів. Ваша спеціальність – економіста надзвичайно важлива і потрібна для нашої економіки. Основним плюсом професії економіста є те, що економісти були і залишаються найбільш популярними фахівцями на ринку праці. Також невід'ємним складовим є висока заробітна плата. . Але роботодавці вибирають перспективних і грамотних молодих людей. Тому ваше добре навчання- це інвестиція у майбутнє – зазначив Олександр Степанович.

Під час зустрічі Олександр Головко розповів про проект «Школа молодого підприємця», реалізованого, в рамках програми підтримки молодіжного підприємництва, Запорізькою міською радою спільно з ЗОСППР «Потенціал» за сприяння Класичного приватного університету, підтримки розвитку підприємців та інше.

В рамках заходу, студенти ознайомилася з потужностями Запорізької кондитерської фабрики, яка є членом ЗОСППР «Потенціал», та поласували солодкою продукцією.

Олена Коваленко подякувала за організовану змістовну зустріч і запропонувала подальшу активну співпрацю.


Потенціал Інформ


08.11.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua