Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Привітання з нагоди Дня місцевого самоврядування

 
 
Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування!

Цей день об'єднує людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя волі народу. Саме на вас випадає найбільше навантаження, тягар та біль людських проблем. Ви найближче до людей, і саме ви, не маючи достатньої фінансової підтримки на реалізацію ваших повноважень, намагаєтесь вирішувати найболючіші питання членів ваших громад.

Велике вам за це спасибі!

Глибоко переконаний, що розвиток та вдосконалення місцевого самоврядування буде запорукою збереження злагоди в суспільстві, стимулом для економічного зростання.

Бажаю всім міцного здоров’я, добра, нехай цей святковий день додасть творчого натхнення для зміцнення авторитету нашої держави в спільноті європейських держав і у всьому демократичному світі.



З повагою

народний депутат України,

Голова Ради ЗОФР,

Президент ЗОСППР “Потенціал" Петро Ванат


Потенціал Інформ


05.12.2014
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua