Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Про підвищення ефективності туристичного бізнесу говорили у Бердянську

 
 
Успішні бізнес-стратегії та інновації в сфері туристичної індустрії – стали основною темою для обговорення на конференції "Можливості розвитку туристичної галузі регіону та підвищення якості послуг в цьому секторі", що відбулась у Бердянську 13-14 червня.

На конференцію прибули топ-менеджери малих та середніх підприємств туристичної сфери, представники галузевих асоціацій з Києва, Львова та Запоріжжя.

Питання розвитку туристичного бізнесу, його якості та стратегії, предметно обговорювались на тематичних секціях. В роботі однієї з них, де йшлося про інструменти підвищення ефективності діяльності туристично-готельного бізнесу, взяла участь заступник виконавчого директора Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" з економічних питань Ольга Кравець. Вона виступила з лекцією про оподаткування підприємств туристичної галузі.

Нагадаємо, конференцію "Можливості розвитку туристичної галузі регіону та підвищення якості послуг в цьому секторі" організував Центр підтримки бізнесу міста Запоріжжя, оснований на базі Запорізької торгово-промислової палати, за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу.


Потенціал Інформ


15.06.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua