Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Проект міжнародної технічної допомоги «Зміцнення бізнес-об’єднань малих і середніх підприємств».

 
 
Шановні друзі!

Нещодавно Програма розвитку ООН розпочала впровадження проекту міжнародної технічної допомоги «Зміцнення бізнес-об’єднань малих і середніх підприємств».


Проект впроваджуватиметься ПРООН протягом 2015-2018 рр. у співпраці з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та за фінансової підтримки Уряду Швейцарської Конфедерації.


Мета проекту - сприяння розвитку сектора МСП шляхом розбудови спроможності членських бізнес-об’єднань (бізнес-асоціацій) в Україні, що в свою чергу сприятиме активізації діалогу між державним і приватним секторами, спрямованого на вироблення дієвої політики щодо розвитку підприємництва.


Цим листом запрошуємо взяти участь у робочій зустрічі з Проектом, яка відбудеться 23 вересня 2015 року о 13:30 у приміщенні Запорізької ТПП в каб. 221 (Адреса: м. Запоріжжя, Бульвар Центральний, 4).


Метою зустрічі є ознайомити представників бізнес-асоціацій зі змістом та діяльністю проекту ПРООН, а також ознайомитися з поточною діяльністю та проблематикою бізнес-асоціацій Запорізької області.


Заздалегідь вдячні за інтерес до проекту та участь у зустрічі.


З повагою,

Андрій Заїка

Керівник проекту ПРООН

[email protected]


Mob.: +38 097 965 5072


Skype: andriy_zayika


www.undp.org.ua


Потенціал Інформ


22.09.2015 Додатки до новини:
Брошура
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua