Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Пряма лінія з Олександром Головком: Запитання – відповіді (ВІДЕО)

 
 
Президент Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" Олександр Головко телефоном відповідав на запитання мешканців області під час "Гарячої лінії", що відбулась сьогодні, 31 липня, в обласному контактному центрі.

Впродовж години надійшло близько десятка запитань. Найперше – стосувалось Першого бізнес Хабу на Запоріжжі. Це спільний проект обласного центру зайнятості та Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал", що вже другий сезон поспіль студіює промисловців-початківців. А ось, чи можуть стати учасниками запорізького Бізнес Хабу вже зареєстровані підприємці?



Щодо безпеки праці та виробничого травматизму. Як бути, якщо нещастя сталося у випадку нелегального працевлаштування?

Головне управління Держпраці запропонувало обласному союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" проводити спільну роботу щодо подолання цього негативного явища.



Нещодавно була опублікована інформація щодо експериментального будівництва на Запоріжжі автошляхів з бетону, виготовленого з використанням рідкого скла. Зокрема, за унікальною технологією будуть споруджуватись й міжселищні дороги. Олександра Головка попросили уточнити, в яких проляжуть перші такі дороги.



Проблеми розмитнення та інші, що стосуються Запорізької митниці та бізнесу, були порушені в наступному запитання.



На завершення "Гарячої лінії" Олександра Головка попросили прокоментувати ситуацію, що склалася у ПАТ "Запоріжобленерго".



Олександр Головко відповів на всі запитання, що надійшли на "Гарячу лінію". Зокрема, на телефонні скарги з Більмака щодо матеріальної допомоги та Приазов’я про ненадання земельного паю 80-річному тамтешньому мешканцю - буде вжито заходів реагування відповідними органами влади.


Потенціал Інформ


31.07.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua