Логін:
Пароль:
 


Архів подій

Курс НБУ








Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области



Агентство Промышленных Новостей

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:
 

українською мовою / на русском языке

"Реал" - "Боруссія" Д: Чи станеться диво в Мадриді

 
 
Мадридський "Реал" і дортмундська "Боруссія" сьогодні зустрінуться в матчі-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів-2012/2013. Початок гри о 21:45 за київським часом, пряма трансляція на телеканалі 2+2.


Тиждень тому форвард "Боруссії" Роберт Левандовскі забив чотири м'ячі у ворота "Королівського клубу", на що іспанці відповіли лише влучним ударом Кріштіано Роналду. Мадридцям для виходу у фінал сьогодні потрібно забивати тричі, правда, поки що в Лізі чемпіонів був лише один випадок, коли команда пройшла далі після такої поразки. У сезоні-2003/2004 "Депортіво" поступився "Мілану" з рахунком 1:4, після чого забив "россонері" чотири м'ячі у Ла-Коруньї.


Останні два сезони "Реал" незмінно поступався у півфіналах Ліги чемпіонів, і Жозе Моурінью близький до третього поспіль провалу. Справа в тому, що "Боруссія" в нинішній Лізі чемпіонів у гостях не зазнала жодної поразки - одна перемога і чотири нічиїх. Минулої осені команди вже зустрічалися на "Сантьяго Бернабеу" і "Реал" тоді ледь врятувався від поразки - гра завершилася внічию 2:2.


У минулий уїк-енд "Реал" і "Боруссія" виграли свої матчі в національних чемпіонатах з однаковим рахунком 2:1. Тренери обох команд дали відпочити провідним футболістам перед відповідальним матчем: Жозе Моуріньо випустив наполовину експериментальний склад, а Юрген Клопп взагалі виставив лише одного футболіста, який грав перший матч з "Реалом".


За матеріалами news.liga.net


30.04.2013
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 


Радіо On-Line


Читайте нас на FACEBOOK
Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта