Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Роботодавці Запорізької області затвердили проект Територіальної угоди на 2014-2016 рік

 
 
Сьогодні роботодавцями Запорізької області на спільному засіданні Рад ЗОФР та ЗОСППР "Потенціал" під головуванням П. Ваната затверджений проект Територіальної угоди між Запорізькою обласною державною адміністрацією та Запорізькою обласною радою, Запорізькою обласною федерацією роботодавців та Запорізькою обласною радою профспілок на 2014-2016 роки.

Голова правління Мелітопольської міської організації роботодавців «Потенціал» Каламбет Г.Г. зазначив на особливій значимості територіальної угоди.

Заступник директора з кадрів та соціального розвитку ТОВ "Запорізький титано-магнієвий комбінат" Василега Л.В. зробила акцент на професійній підготовці робітничих кадрів, роботі з молоддю.

В.о. начальника виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Запорізькій області Кробка О.І. дав позитивну оцінку щодо створення територіальних центрів з надання послуг малому та середньому бізнесу з охорони праці.

Віце-президент ЗОСППР "Потенціал" Білоусенко О.Ф. запропонував про хід виконання та окремі заходи Територіальної угоди розміщати у друкованих засобах масової інформації - газетах "Запорізька правда" та "Запорізька Січ".

Голова Ради ЗОФР, Президент ЗОСППР "Потенціал" П. Ванат підсумовуючи виступи - "життя буде диктувати свої умови, потрібно чітко зафіксувати вертикаль від колективних договорів до Генеральної угоди, враховувати одні й ті самі положення, вимоги, які будуть виконуватися усіма сторонами. Шукати компроміси та йти назустріч один одному."

Також обговорено питання щодо кадрових призначень на керівні посади в державних органах та органах місцевого самоврядування.

Обговорені звернення до Президента України та голови облдержадміністрації щодо погодження кадрових призначень на керівні посади в державних органах та органах місцевого самоврядування сторонами соціального діалогу, і в першу чергу, з промисловцями та підприємцями - роботодавцями, тими, хто наповнює як державний так і місцеві бюджети.

Зроблений акцент на професійному забезпеченні, відданості своїй праці, виключенні партійного квотування.

Наголошувалося, що в країні потрібна системна кадрова політика, створення дієвого кадрового резерву.

Було прийнято рішення звернутися до роботодавців щодо обговорення у трудових колективах змін до Конституції України з питань децентралізації влади.


Потенціал Інформ


11.06.2014
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта