Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Школа молодого підприємця вчилась зарплатним премудростям

 
 
Законодавчі нормативи щодо реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності, нарахування заробітної плати, оподаткування та ЄСВ – стали темою чергового тренінгу в Школі молодого підприємця.

Спікер – заступник виконавчого директора Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" з економічних питань Ольга Кравець.

Порушене тренінгом коло питань стосувалось законодавчих аспектів, зокрема, що стосуються державної реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності, особливостей оподаткування, видів податків та зборів підприємцями на загальній та спрощеній системах оподаткування, а також щодо єдиного соціального внеску (ЄСВ) тощо.

Для слухачів Школи ця тема виявилась корисною та цікавою. Вони задавали чимало запитань. Крім того, проявили активність в діловій грі, коли спікер запропонувала уявити себе підприємцями та в рамках законодавчого поля скласти бізнес-план та нарахувати зарплату своїм умовним працівникам фірми.

Нагадаємо, "Школа молодого підприємця 2018" – це проект Департаменту спорту, сім’ї та молоді міськради, втілений за підтримки Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" та Класичного приватного університету.

У Школі навчаються здебільшого студенти запорізьких вишів, а також молодь, що має намір відкрити свою справу, або молоді бізнесмени-початківці. Заняття почались у березні. По закінченню навчання, наприкінці травня, слухачі будуть захищати свої бізнес-проекти та отримають сертифікати. Найкращі з бізнес-проектів буде запропоновано на міський конкурс, що відбувається щорічно за Програмою малого та середнього підприємництва міста Запоріжжя на 2017-2021 роки.


Потенціал Інформ


03.05.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua