Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Школа підприємництва:Як придумати назву для фірми, OOO?

 
 
При відкритті нової фірми одним з важливих питань вважається вибір її імені. Назва товариства значить набагато більше, ніж просто кілька букв або слів, які прописані в документі при її реєстрації. Але при всьому цьому, багато підприємців ще не знають, як вибрати назву для ТОВ. До цього поставтеся відповідально, адже саме на назву будуть, в першу чергу, звертати увагу потенційні клієнти.

Як придумати назву для фірми


- Унікальність. Назва повинна бути унікальним і не повторюватися з іншими фірмами. Тому перед вибором імені для свого суспільства перевіряєте в Єдиному Реєстрі підприємств, чи немає ще фірми точно з такою ж назвою. Якщо воно використано, то подумайте про новий.


- Назва фірми своїм ім'ям. Багато хто називає ТОВ своїм ім'ям або ж ім'ям родичів. Це поширений варіант для юридичних фірм та агентств нерухомості, але варіант такої не найкращий. Раптом в майбутньому ви захочете свій бізнес продати, а кому потрібно суспільство, назване на честь вашої дружини. А от якщо взяти за основу найменування перші букви - це вже краще. Наприклад, якщо з'єднати по парі літер від Маріанни і Віктора, то вийде «Марвік» - оригінально і просто.


- Назва по-іноземному. Якщо ви хочете назвати суспільство з іноземних слів, то подивіться в словник, якщо не знаєте, що вони означають. Буває так, що засновники називають ТОВ, а тому вже дізнаються, що в перекладі іноземне назва не дуже добре трактується. І починається зміна назви, а це зайва держмито і нервування.


- Назва, пов'язане з діяльністю ТОВ. Це найлегше придумати і вже з цього зрозуміло, ніж суспільство займається. Наприклад, «Окнапласт» тощо. Але пам'ятайте, що неоднозначно вибрані найменування можуть зіграти погану роль в репутації товариства.


Виберіть з усіх назв, які ви придумали, варіанти три. Вони повинні бути самими підходящими, порадьтеся з іншими засновниками. Нехай ці назви «полежать» на поличці дня три, поки ви дізнаєтеся, чи немає ще фірм з таким ім'ям. Ну а потім подавайте документи на реєстрацію.

За матеріалами сайту it-is-money.ru


















































































































Переводчик Google для бизнеса –Инструменты переводчикаПереводчик сайтовСлужба "Анализ рынков"










Отключить моментальный переводО Переводчике GoogleМобильная версияКонфиденциальностьСправкаОтправить отзыв


Потенціал Інформ


18.06.2014
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua