Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Скасоване рішення міськвиконкому щодо нового порядку оплати за опалення

 
 
Запорізький виконком міськради скасував своє рішення щодо нового порядку оплати за теплоенергію №428 від 11 серпня 2017 року, що на початку січня було опротестоване спільними зусиллями підприємців, серед яких чимало й членів ЗОСППР «Потенціал».

На офіційному сайті міськради вчора, 18 січня, було оприлюднене рішення виконавчого комітету №6 від 17 січня 2018 року за підписом міського голови Володимира Буряка. Цитуємо:

«Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», виконавчий комітет Запорізької міської ради вирішив:

1. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 11.08.2017 №428 «Про затвердження норм споживання теплової енергії на 1м2 загальної площі на опалення багатоквартирних будинків м.Запоріжжя, в яких розташовані населення, бюджетні, релігійні та інші споживачі теплової енергії та порядок розподілу обсягів теплової енергії між житловими і нежитловими приміщеннями багатоквартирних будинків м.Запоріжжя при наявності будинкових засобів обліку теплової енергії».

2. Концерну «Міські теплові мережі» врахувати прийняття цього рішення у взаємовідносинах зі споживачами житлово-комунальних послуг.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О. М.».


Нагадаємо, відразу ж після протесту підприємців 3 січня під офісом міськтепломережі, відбулося засідання Ради підприємців ЗОСППР «Потенціал».

Проаналізувавши закон та зважаючи на пояснювальний лист його автора - народного депутата України Альони Бабак, Рада підприємців ЗОСППР «Потенціал» вирішила запропонувати міськвиконкому скасувати своє рішення щодо нового порядку розподілу обсягів теплової енергії між житловими і нежитловими приміщеннями в багатоквартирних будинках.

Листи з висновками щодо вирішення цієї проблеми, окрім міськради, Рада підприємців ЗОСППР «Потенціал» направила до кабміну та авторові закону.


Потенціал Інформ


19.01.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua