Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Союз промисловців "Потенціал" презентував концепцію переробки промислових та побутових відходів за стандартами ЄС

 
 
Запорізький союз промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" презентував концепцію переробки промислових та побутових відходів за європейськими стандартами.

Концепція була презентована на ЕкоФорумі-2018, що відбувся у Запоріжжі на минулому тижні, та викликала неабиякий інтерес промисловців та громадськості. В її обговоренні взяли участь близько півсотні фахівців, як із Запоріжжя, так й з інших областей країни та закордону, що прибули на Екофорум, одна із секцій якого була присвячена питанням переробки промислових та побутових відходів. Запланована дискусія розпочалась у другій половині дня, та, певно, зважаючи на тематику, перевищила термін відведеного часу, закінчилась пізно вечорі. Зокрема, як відзначають організатори, це була одна з найпотужніших секцій на Екофорумі.

Модератор секції – заступник голови Екологічної ради Запорізького союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" Олександр Ткаліч - доповідь про новітні технології використання вторинної сировини проілюстрував документальним фільмом, де йдеться про швецький досвід.



Потенціал Інформ


04.06.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua