Логін:
Пароль:
 


Архів подій

Курс НБУ








Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области



Агентство Промышленных Новостей

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:
 

українською мовою / на русском языке

ТОП-20 найбільш ефективних банків України

 
 
Український Forbes опублікував рейтинг 20 найбільш ефективних банків у країні.


На першому місці рейтингу - Унікредит Банк, який входить до італійської групи UniCredit. У 2012 році банк здійснив низку заходів зі зменшення витрат: скоротив персонал, звів до мінімуму спонсорські кампанії. Керівництво італійської групи не очікує поліпшень в банківському секторі України, але стверджує, що залишати нашу країну не збирається.


У першій п'ятірці найбільш ефективних банків тільки Ощадбанк (№4) має виключно українського власника - ним володіє держава. За 2012-й рік Ощадбанк заробив 565 млн гривень. З цим результатом він входить у п'ятірку найбільш прибуткових банків країни. Ощадбанк - другий в Україні за розміром активів і перший за кількістю відділень.


У п'ятірці лідерів три банки з російським корінням - Альфа-Банк, Ощадбанк Росії і ВТБ Банк (на другому, третьому і п'ятому місцях відповідно). У 2012 році Альфа-Банк змінив місцезнаходження і формат 10% відділень і створив контакт центр в Чернігові, який займається не тільки обслуговуванням клієнтів, але і обдзвонює боржників за кредитами.


Сбербанк Росії торік активно відкрив нові відділення. За 11 місяців минулого року його прибуток склав майже 380 млн гривень. Українська "дочка" російського ВТБ за минулий рік отримала 694 млн гривень прибутку, посиливши фінансові результати... Далі ТУТ.


За матеріалами forbes.ua


04.02.2013
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 


Радіо On-Line


Читайте нас на FACEBOOK
Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта