Логін:
Пароль:
 


Архів подій

Курс НБУ








Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области



Агентство Промышленных Новостей

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:
 

українською мовою / на русском языке

Топ-7 українських VIP-розлучень 2011-го року

 
 
: року, Відомо, його, лише, українських, цього, вони
 
2011-ий рік став справжнім перехідним періодом для низки українських та зарубіжних VIP-сімей. До когорти зіркових "развєдьонок" потрапили мер Києва Черновецький, його дочка Христина і, за чутками, навіть дочка екс-прем‘єра Юлії Тимошенко.


Топ-7 українських VIP-розлучень пропонує згадати ТаблоID.


№7. На останньому місці у переліку зіркових розривів опинилася парочка, яка має зв‘язки і з політикою, і з шоубізом. Саме у 2011-му стало відомо про те, що екс-дружина екс-міністра Нестора Шуфрича Наталя Ворона розбіглася зі своїм бойфрендом Ларсоном.


Причому звістка пролунала несподівано: коли у листопаді Ларсон, він же Сергій Ларкін взяв шлюб із дочкою Олега Блохіна.


Як відомо, рік тому з Вороною репер збирався одружуватися. Нагадаємо, в артиста, який все ніяк не проб‘ється у перші ешелони естради, за плечима вже є щонайменше один шлюб.


№6. Наступний у переліку - Володимир Горянський, який у жовтні підтвердив чутки про свій розрив. Актор театру та кіно "не зійшовся характерами" із молодшою за нього на 15 років дружиною Ларисою. Щоправда, чи відбувся шлюборозлучний процес офіційно -наразі невідомо.


І хоча у Лариси з Володимиром не ладналося вже з липня, восени їхня дочка Маша ще не знала, що сталося між її батьками.


№5. Далі гірше. Як грім серед ясного неба пролунала новина про розпад глянцевого подружжя Тищенко-Журавська. Десь у вересні ресторатор Микола та "Міс Україна-2008" Ірина розлучилися. Про це м‘язистий Тищенко повідомив у радіоефірі.


Як причину розриву з хрещенкою радника Януковича Тищенко називав те, що Іра не хотіла народжувати йому дітей. Окрім того, дівчина буцімто була проти спілкування Колі з його дитиною від попереднього шлюбу.


Як писав ТаблоID, офіційний шлюб Тищенка і Журавської тривав лише рік. Хоча гроші на гулянку парочка збирала довше. Весілля вони з помпою відсвяткували у Києві 3-го вересня 2010-го в присутності півтисячі гостей. Медовий місяць хрещена дочка Віталія Журавського та мачо-ресторатор провели на Мальдівах.


№4. На четвертій позиції у нашому хіт-параді подружжя співака Олександра Пономарьова та його Кусі. Ще у лютому 2011-го з‘явилися чутки про те, що пара розлучається. За деякий час вони нарешті заговорили.


Називаючи причини розриву, Вікторія обмовилася про зрадливість і неадекватність співака. Водночас сам Пономарьов "каменем спотикання" у стосунках з дружиною назвав свою дочку від Альони Мозгової Женю.


Чи розлучилося подружжя остаточно - Бог їх знає. Адже ще восени 2011-го вони все ніяк не могли поділити спільного сина Сашка і опіку над ним.


№3. Трійцю лідерів-"розлучників" відкриває донька мера Києва Леоніда Черновецького. У травні справжнім здивуванням стало повідомлення про те, що Христина Черновецька ще в березні розлучилася зі своїм чоловіком, депутатом Київради В'ячеславом Супруненком.


Пара буцімто вже давно не бувала ніде вдвох - у Христини було своє життя, у Супруненка своє. Окрім того одразу з‘явилася інформація про новий роман і вагітність мерської доньки.


№2. Другу сходинку посідає поки що непідтверджена інформація про розлучення Євгенії Тимошенко. Так, саме до цього, дівочого, прізвища повернулася дочка колишнього прем‘єр-міністра Юлії Тимошенко.


Чутки про те, що Євгенія і британський рокер Шон Карр буцімто збираються розлучатися, з‘явилися наприкінці жовтня цього року. Втім, сам татуйований зять леді Ю буцімто прокоментував ці плітки словами "Це туфта. Ми не розлучаємось". Однак навряд чи Шонові усі повірили.



№1. Лідерство ж у хіт-параді розлучень впевнено тримає скандальний тандем Леоніда Черновецького й Аліни Айвазової. Перипетії у мерській родині тримали в тонусі українське суспільство із серпня цього року, коли Айвазова подала на розлучення.


Публічні розбірки, яскраві коментарі та скандальні заяви - в такій каші "варився" шлюборозлучний процес столичного голови. Але 28-го грудня 2011-го року Печерський суд Києва нарешті ухвалив рішення розлучити Черновецького та Айвазову.


Зауважимо, що неспокійним був цей рік і для закордонних селебрітіз.


Так, у травні шоком для громадськості стала звістка про майбутнє розлучення екс-губернатора Каліфорнії Арнольда Шварцнеггера з Марією Шрайвер.


У липні стало відомо, що найкрутіша латиноамериканська попа Дженніфер Лопес вирішила розлучитися з Марком Ентоні.


Не втрималася і одна з найгарніших пар Голлівуду - восени 2011-го Демі Мур вирішила порвати зі зрадливим красенем Ештоном Катчером.


А розлучення російського олігарха Бориса Березовського цього року було визнане рекордно дорогим у Великій Британії. Так, екс-дружині Березовського Галині Бешаровій присудили найбільші відступні в історії Великобританії, хоча подружжя прожило разом всього лише 2 роки.


Зазнали сімейних драм цьогоріч актриса з дитячого фільму про Червону Шапочку Яна Поплавська і російський співак Олександр Сєров. А шлюб співачки Шінед О’Коннор протримався всього 18 днів, його теж спіткало розлучення.


І навіть екстрасенс Анатолій Кашпіровський цього року зібрався розлучитися офіційно.


За матеріалами tabloid.pravda.com.ua


03.01.2012
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 


Радіо On-Line

Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта