Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Триває розробка Стратегії розвитку м. Запоріжжя

 
 
Сьогодні в Запорізькій міській раді відбулося чергове засідання координаційної ради з розробки Стратегії розвитку міста, в якому прийняв участь представник Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців "Потенціал".

Відповідно до рішення міської ради від "Про стратегію розвитку м. Запоріжжя до 2025 року", за підтримки проекту "Партнерство для розвитку міст" ("ПРОМІС") у місті тримає процес підготовки Стратегії розвитку міста до 2025 року.

На засідання розглядався проект "Профіль громади" та звіт про результати анкетування підприємств та підприємців міста.

При підготовці матеріалів було проведене опитування промисловців і підприємців обласного центру.

Що стосується розвитку окремих галузей, то всі віддали найбільшу перевагу стимулюванню розвитку галузі машинобудування, інфраструктури. Великий відсоток отримали напрямки розвитку металургійного комплексу, туризму, малого і середнього бізнесу.

Члени координаційної ради зробили акцент на відсутності опису природно-ландшафтного та біологічного різноманіття, розподілу побутових та промислових відходів, їх утилізації та інше.

На засіданні обговорили перелік проблем, які заважають розвитку обласного центра, його попередні напрямки розвитку.

Робота триває.


Потенціал Інформ


05.08.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua