Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Турецька бізнес-місія у Запоріжжі

 
 
2 березня у виставковому центрі «Козак-Палац» відбудеться Турецько-Український круглий стіл з економічної співпраці та В2В-перемовини із представниками запорізьких компаній. Міжнародний захід організований спільними зусиллями Запорізької облдержадміністрації, Запорізької торгово-промислової палати, Турецько-української бізнес-асоціації TUID, Торгово-промислової палати міста Черкезкой.


Вперше до Запоріжжя завітає така представницька делегація Турецької Республіки: більше 70 керівників промислових компаній, експерти Торгово-промислової палати міста Черкезкой не тільки проведуть перемовини з потенційними партнерами, але й презентують власні компанії. Познайомитися з турецькою промисловістю можна буде на колективному стенді турецького міста Черкезкой, що працюватиме з 1 по 3 березня в рамках галузевої виставки «Домострой-Весна» у ВЦ «Козак-Палац».


За матеріалами www.cci.zp.ua


01.03.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua