Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

У День підприємця було відзначено найактивніших членів Запорізької обласної Федерації роботодавців і ЗОППР «Потенціал»

 
 
У першу неділю вересня в Україні традиційно відзначався День підприємця. Президент Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал», голова ради Запорізької обласної Федерації роботодавців Олександр Головко взяв участь в урочистому засіданні координаційної ради з питань розвитку підприємництва, що відбулася в облдержадміністрації.

Щиро вітаю вас з професійним святом, у цей день слова вдячності адресуються енергійним, ініціативним людям, що зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти. Ваша невтомна праця активно сприяє поступальному розвитку нашої держави, - зазначив Олександр Головко. – Зараз підприємства малого й середнього бізнесу уже дають понад 50 відсотків доходної частини місцевих бюджетів. Приватне підприємництво є важливим чинником економічного розвитку держави та зростання добробуту її громадян. Без приватного бізнесу неможливо уявити металургію і будівництво, торгівлю та побутове обслуговування, транспорт і зв'язок, інші галузі економіки.

Під час урочистого засідання було нагороджено керівників, які є найактивнішими членами обласної федерації роботодавців. Медаллю «За заслуги» ІІ ступеня за активну роботу із захисту прав та законних інтересів запорізьких роботодавців, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток і вдосконалення соціального діалогу в регіоні були нагороджені генеральний директор ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика» Сергій Пшигоцький та заступник голови Токмацької районної організації роботодавців Петро Боровий. Такої ж медалі удостоєний голова ради директорів ТОВ “Челендж трейд" Володимир Головко.

Почесною грамотою Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал» за сумлінну працю, професійну майстерність, особистий внесок у розвиток підприємництва й наполегливість у досягненні мети, у пошуку нових форм ведення бізнесу та з нагоди Дня підприємця нагороджено директора клубу молодого підприємця ЗОСППР “Потенціал" Максима Грищенка та колектив ТОВ "Актів Консалтинг Груп" (директор Світлана Дудник).

Почесну грамоту Запорізької обласної федерації роботодавців за довголітню сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток регіону, активну роботу із захисту прав і законних інтересів роботодавців отримали приватний підприємець з Більмацького району Тетяна Черіпко, фермер з Приморського району Микола Шептій, заступник голови Мелітопольської організації роботодавців “Потенціал" Андрій Павелко, приватний підприємець з Новомиколаївського району Руслан Гармаш, голова Новомиколаївської районної організації роботодавців Станіслав Ключ та Володимир Чижмак.

Крім того, директор ТОВ “Роза-Агро" Новомиколаївського району Валерій Бондаренко був відзначений подякою голови Запорізької ОДА, а директор ТОВ «Торгівельний дім «Арматура Запоріжжя» Михайло Дорошенко й голова фермерського господарства Петро Данильченко – грамотами Запорізької облради.


Потенціал Інформ


04.09.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua