Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

У Запоріжжі на відкритому конкурсі визначено автоперевізників, які працюватимуть на внутрішньообласних маршрутах

 
 
Як повідомило Управління у справах преси та інформації Запорізької ОДА заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук провів засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на внутрішньообласні маршрути за участю представників громадськості та засобів масової інформації.


Директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Євген Семечаєвський поінформував учасників засідання про хід проведення конкурсу.


- На конкурс виставлено 34 об’єкти (56 маршрутів). Подати документи перевізники могли до 12 червня. За цей час документи на участь у конкурсах надійшли від восьми перевізників. 13 червня були відкриті конверти № 1, в яких учасники конкурсу надали свої дані та всю необхідну документацію. 27 червня – конверти № 2, що містять інформацію про маршрути, на які заявляється перевізник, - зазначив посадовець.


Загалом із 34 заявлених об’єктів перевізники подали документи тільки на дев’ять.


- Наразі ми маємо проблему – 25 об’єктів залишилися без претендентів. Тому обов’язково проводитимемо ще один конкурс, - повідомив заступник голови ОДА Петро Гончарук.


У ході засідання члени комітету обговорили конкурсні пропозиції, надані перевізниками, - заявлені маршрути, наявні автомобілі, їх кількість, можливість перевозити людей з особливими потребами.


Заступник директора Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Роман Пісарєв доповів про результати перевірок автоперевізників, які здійснила робоча група з виїздом на місце розташування підприємств.


За словами посадовця, значну увагу приділяли аналізу матеріалів, наданих учасниками конкурсу, можливості якісного обслуговування маршрутів, наявності всіх необхідних дозвільних документів, вчасного проходження технічного та медичного контролю тощо.


За рішенням конкурсного комітету переможцями визначено шість автоперевізників: "Запоріж-лідер XXI", «СІГМАтранс», «Запоріж-Таксі 1», "Альянс-авто", «Фенікс-авто», «АТП – 12307». З ними будуть укладені відповідні угоди на перевезення пасажирів терміном на п’ять років.


За матеріалами www.zoda.gov.ua


03.07.2014
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua