Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

У Запоріжжі презентували Програму розвитку малого і середнього бізнесу

 
 
Запорізький обласний союз промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал» взяв участь у презентації Програми розвитку малого і середнього бізнесу на 2017-2021 роки та Фонду сприяння розвитку малих і середніх підприємств, що відбулась 27 листопада у Запоріжжі.

Починаючи з другою половини 2016 року, проект Програми розробляли спільними зусиллями бізнес-громадськості Запоріжжя разом з міжнародним експертом ПРОМІС. Як зауважив Віце-президент ЗОСППР «Потенціал», заступник міського голови Запоріжжя Валерій Едалєв, на 90 відсотків Прогрпма складається виключно з побажань, які внесли представники малого та середнього бізнесу.

«Ми, - сказав він, - презентуємо Програму розвитку малого і середнього бізнесу не формально написану чиновниками, а Програму, яка була написана експертами проекту ПРОМІС в діалозі з місцевими підприємцями малого та середнього бізнесу, депутатами міської ради та громадськістю. Нам вдалося створити робочий документ, який дозволить зрушити з мертвої точки ті проблеми, які не вирішувалися в Запоріжжі. Ця програма не догма, ми візьмемо її за основу і через координаційну раду з розвитку підприємництва, буде можливість вносити зміни. Ми будемо постійно приймати пропозиції щодо внесення змін до цієї програми».

Основні напрямки, що окреслені Програмою, за словами Валерія Еделєва, здебільшого спрямовані на розвиток туризму, екології, будівництва та сільгосппереробки. Крім того, Програмою також визначені й контрольні точки, що дозволить перевіряти зроблене. Контролюватимуть громадськість та депутати міськради за безпосередньою участю експертів ПРОМІС.

Програма спрямована на поліпшення бізнес-клімату в місті та вдосконалення регуляторного середовища для здійснення підприємницької діяльності, а також на посилення конкурентоспроможності підприємств малого і середнього бізнесу.


За матеріалами zp.gov.ua


27.11.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua