Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

У Запоріжжі презентували унікальні перспективи машинобудівної та металургійної галузей

 
 
Понад 160 учасників Запорізького промислового форуму розвернули свої експозиції на XXVІ Міжнародній спеціалізованій виставці "Машинобудування. Металургія-2018", відкриття якої відбулося сьогодні, 22 травня.

У ВЦ "Козак-Палац" свою продукцію та технології презентують як великі підприємства, так і малий та середній бізнес. У їх числі – металургійний комбінат "Запоріжсталь", акціонерне товариство "Мотор Січ", компанії "Тріада Сварка", "Електротехмаш", ТМ "Аваттом", "ІТ-сплави", "Лідер-Електрик", "Ролл-Гранд", "ТВ-Сплав", "Югсталь", "ТАТА" та багато інших. Поряд із запорізькими розгорнули свої стенди представники з інших областей України та закордонні партнери з Ізраїлю, Італії, Німеччини, Польщі, Туреччини, Чехії, Швейцарії, Швеції. Тут виставлені машини, механізми і технологічне обладнання, важке машинобудування, інструменти та оснащення, контрольно-вимірювальні прилади, електротехніку, гідравліку, верстати, технології зварювання, енергозбереження.

Запорізький промисловий форум об’єднав XXVІ Міжнародну спеціалізовану виставку "Машинобудування. Металургія-2018", XIV спеціалізовану виставку-конференцію ливарних технологій "Литво", XI спеціалізовану виставку-конференцію конструкційних матеріалів "Композити та Склопластики".

Відкрила Запорізький промисловий форум-2018 Всеукраїнська конференція "Зварювання-2018: виробництво та застосування". Також сьогодні розпочала свою роботу науково-технічна конференція "Литво".

Запорізький промисловий форум-2018 презентував унікальну перспективу розвитку, як Запорізького краю, так й всієї країни, наголосив виконуючий директор Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" Валерій Крайній.

"Гордість, - сказав він, - переповнює мене за нас, Запорізький край, і за ту величезну роботу, яку організатори форуму зробили сьогодні. Ці три дні, впродовж яких триватиме Запорізький промисловий форум-2018, будуть унікальними не тільки для Запорізької області, а й для всієї України, для закордонних партнерів, які приїхали до нас на цей захід. Маємо абсолютно позитивні кроки, що стосуються розвитку науки, техніки, нової технології. На науково-технічних конференціях, які працюватимуть у ці дні, я думаю, ми знайдемо партнерів, які зроблять все, щоб Запорізький край, унікальний промисловий і індустріальний край, мав розвиток, мав нові технології і мав прекрасне майбутнє. Дякую вам за те, що ви з нами".

Довідково: Запорізький промисловий форум-2018 - один із найбільших в Україні промислових форумів, організований Запорізькою торгово-промисловою палатою за підтримки: Запорізької облдержадміністрації, обласної та Запорізької міської рад, Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал", Асоціації ливарників України, Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України, Фізико-технологічного інституту металів і сплавів НАН України. Офіційний партнер: компанія "УКРЕСТ" - постачальник сучасного обладнання і витратних матеріалів для виробництва литва.


Потенціал Інформ


22.05.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua