Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

У Запоріжжі провели міський конкурсу бізнес-проектів молодих підприємців

 
 
В рамках міської програми розвитку малого і середнього підприємництва з метою реалізації інтелектуального потенціалу молоді та підтримки підприємців-початківців в ЗОСППР "Потенціал" наприкінці тижня проведено міський конкурс бізнес-проектів ...


За результатами проведення семінарів-тренінгів учасники конкурсу - молоді підприємці, студенти вищих навчальних закладів міста підготували 24 бізнес-проекту в сфері послуг, сервісу, торгівлі і виробництва. Для участі в фіналі конкурсу було відібрано сім проектів, які були презентовані - відкриття міні-кафе, кафе-кондитерської, міні-салону краси, надання населенню побутових послуг.


Виконавчий директор ЗОССПР «Потенціал» Валерій Крайній відзначив, що «Потенціал» охоче підтримав проведення подібного заходу, висловив упевненість, що конкурс і далі буде розвиватися.


Член експертної комісії, директор УІ ТОВ «Урожай» Олексій Пучков висловив думку, що подібні конкурси потрібні не тільки місту, а й молодим підприємцям. Беручи участь в них, молодь може отримати необхідні знання для подальшої роботи в бізнесі.


Конкурс проводиться не перший рік, але в цей раз переможці вперше отримають не тільки заохочувальні призи, а й грошові премії, - зазначив представник департаменту спорту, сім'ї та молоді міської ради Ігор Філіпенко.


Потенціал Інформ


12.12.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта