Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

У Запоріжжі Рада підприємців ЗОСППР «Потенціал» обговорила найактуальніші проблеми малого й середнього бізнесу

 
 
15 серпня відбулося засідання Ради підприємців Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал», на якому головував Президент ЗОСППР «Потенціал», голова ради Запорізької обласної Федерації роботодавців Олександр Головко. Головним питанням було обговорення плану роботи на друге півріччя 2017 року. Але дискусія точилася навколо найгостріших проблем життя підприємців.

Зокрема, йшлося про нововведення в порядку розрахунків за електроенергію та їхній зв’язок з податковими розрахунками. Жваве обговорення викликали також питання застосування касових книг та системи адміністративних покарань за різні податкові порушення. Бурхливу реакцію підприємців викликає, скажімо, те що покарання за деякі дрібні податкові порушення значно суворіше, ніж, наприклад, за переїзд перехрестя на червоне світло, коли водій піддає людей смертельній небезпеці.

Було вирішено для вироблення чіткої позиції з цих питань зібрати більш широке коло підприємців, і спираючись на їхній досвід, скласти від імені ЗОСППР «Потенціал» відповідні звернення для розгляду на урядовому й законодавчому рівні.

Було розглянуто також питання участі в засіданні міської координаційної ради з розвитку підприємництва й підготовки до святкування Дня підприємця.


Потенціал Інформ


16.08.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua