Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

У Запоріжжі стартує Перший бізнес Хаб

 
 
Завтра, 4 квітня, відбудеться презентація унікального проекту "Перший бізнес Хаб на Запоріжжі".

"Перший бізнес Хаб на Запоріжжі" – це спільний пілотний проект Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал", Запорізької обласної федерації роботодавців і Запорізького обласного центру зайнятості.

Як ми уже повідомляли, за цим проектом, всім бажаючим буде надана безоплатна можливість, як зі сторони роботодавців, так й служби зайнятості, а також юристів тощо, сформувати власні бізнес-ідеї та успішно їх реалізувати. Перш за все, цим зможуть скористатися безробітні, що отримують державну грошову допомогу на відкриття власного бізнесу.

"Перший бізнес Хаб на Запоріжжі" має намір допомогти бізнесменам-початківцям у виявленні нахилів та здібностей, індивідуальних вподобань до ведення бізнесу за галузевими напрямками, вміння писати гранти під бізнес-проекти, створювати власні тощо.

Проект спрямований на вирішення питань підвищення рівня обізнаності громадян, у тому числі, молоді та жінок, а також суб’єктів малого і середнього підприємництва для започаткування та ведення бізнесу через отримання кейсу послуг, підвищення рівня комунікацій між владою, бізнесом та громадськістю у вирішенні проблем, які гальмують розвиток підприємництва.

Презентація відбудеться 4 квітня у конференц-залі ЗОСППР "Потенціал", що на проспекті Соборному, 135 (готель "Інтурист", перший поверх), початок об 11-й годині.


Потенціал Інформ


03.04.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua