Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

У Запоріжжі стартував наймасштабніший Екофорум

 
 
У Запоріжжі сьогодні, 30 травня, розпочав роботу II спеціалізований міжнародний екологічний форум - "Еко Форум-2018".

Форум триватиме три дні - по 1 червня у виставковому центрі "Козак-Палац". Серед учасників не тільки запоріжці – представники обласної та міської влади, промислових підприємств, науково-дослідних закладів, громадських організацій та спілок. На Еко Форум-2018 прибули фахівці з Києва, Вінниці, Харкова, Одеси, Дніпра, Чернівців, Рівного. У роботі форумі також беруть участь делегації з Німеччини (Оберхаузен, Магдебург), Франції, Канади, Ізраїлю, Польщі, Чехії, Азербайджану, Китаю. Як відзначають учасники, цьогорічний запорізький Екофорум став наймасштабнішим.

В урочистому відкритті заходу взяли участь представники Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" на чолі з виконавчим директором, народним депутатом України VI скликання Валерієм Крайнім.

Організатори Екофоруму-2018 - Запорізька міська рада, Міністерство екології та природних ресурсів України, Міністерство освіти і науки України, Запорізька торгово-промислова палата, Запорізький обласний союз промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал".

Впродовж трьох днів презентуватимуть свої екологічні проекти та програми великі промислові підприємства та підприємства, що працюють в сфері енергозбереження, енергоефективності, охорони навколишнього середовища, вищі навчальні заклади, серед яких, зокрема, й представники Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал".

Виставкові майданчики Екофоруму поділені на тематичні розділи, серед яких секції з охорони навколишнього водного басейну, водних ресурсів, контролю і моніторингу стану навколишнього середовища, переробці промислових та побутових відходів, енергозбереження та енергоефективності, екологічної освіти, боротьби з карантинними рослинами. А завтра, 31 травня, відбудеться міжнародна наукова конференція до 60-річчя Запорізького міського дитячого ботанічного саду.

Запорізький Екофорум має на меті – консолідувати діяльності промислових підприємств, громадськості, влади для взаємовигідного співробітництва в сфері реалізації заходів, спрямованих на поліпшення навколишнього середовища, залучення інвестицій в екологічні проекти тощо.


Потенціал Інформ


30.05.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua