Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

У Запоріжжі визначено автомобільних перевізників, які обслуговуватимуть внутрішньообласні автобусні маршрути

 
 
В обласній державній адміністрації відбулося відкрите засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на внутрішньообласних автобусних маршрутах, яке провів заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук.


Відповідно до порядку денного члени конкурсного комітету заслухали інформацію про конкурсні пропозиції, проаналізували результати перевірок, які були здійснені робочою групою та, спираючись на це, прийняли рішення про допуск до участі у конкурсі претендентів.


Зокрема, як повідомив директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Євген Семечаєвський, конкурс було оголошено на 53 об'єкти (82 маршрути). Документи на участь подали дев’ять перевізників.


Віктриття конвертів №1 відбулося 27 серпня, конвертів №2 – 10 вересня. За результатами розкриття конвертів № 2 встановлено, що із 53 об'єктів перевізниками подано документи лише на 16. Не подали документи на 37 об'єктів (4-7, 9-23, 25-27, 29, 38, 39, 42-53). Крім того, на об'єкти № 37та № 41 подали документи по два претенденти.


У ході засідання було заслухано звіт про результати перевірок перевізників робочою групою, який озвучив заступник директора Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Роман Пісарев. За підсумками перевірок одного перевізника було знято з конкурсу – ТОВ «Стойколор», усі інші допущені.


У ході закритого голосування члени конкурсного комітету визначили переможців на наступні об’єкти: ТОВ «ТК «Гранд-Авто» - 1, 32, 33, 37; ТОВ «Фенікс-Авто» – 2, 3, 31; ТОВ «Запоріж-Лідер-ХХІ» - 8; ТОВ «Таксомоторна компанія» - 30, 36; ТОВ «АТП-12307» - 41; ПП «Транзит» - 28, 40; ФОП Налюшній І.О. - 35, 24; ФОП Сопільняк Ю.В. – 34.


Щодо об'єктів, на які документи не подав жоден перевізник, на них буде здійснено аналіз пасажиропотоку, за підсумками якого оголосять додатковий конкурс.


Управління у справах преси та інформації ОДА


Потенціал Інформ


15.09.2014
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта