Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

У Запорізькій області розгортають програму "Fit for Partnership with Germany"

 
 
Шановні панове!

Запорізька торгово-промислова палата висловлює Вам свою повагу та повідомляє про наступне.

У рамках двостороннього співробітництва між урядом України та урядом Федеративної Республіки Німеччина продовжено на 2016-2018 роки реалізацію Програми з перепідготовки управлінських кадрів Німеччина-Україна «Fit for Partnership with Germany».

Програма є елементом зовнішньоекономічної політики Німеччини та шляхом стажувань сприяє виходу українських підприємств на міжнародні ринки, підвищенню конкурентоспроможності українських підприємств, підвищенню кваліфікації менеджерів у сфері ЗЕД.


Учасники Програми отримують можливість удосконалити свою конкурентоздатність, стати фахівцями у міжнародному бізнесі; набути управлінські компетенції для співпраці з іноземними компаніями, стати частиною міжнародної бізнес-спільноти з ексклюзивним виходом на випускників із 16 країн - партнерів Програми різних сфер діяльності.

Фінансування Програми здійснюється Урядом Федеративної Республіки Німеччина та Федеральним міністерством економіки і енергетики. Термін стажування - 3 тижні.

В 2016 році українським підприємствам пропонуються стажування за двома напрямками: економічна кооперація без галузевої специфіки та економічна кооперація з галузевою специфікою у сферах енергоефективності в промисловості, енергоефективності в будівництві та санації будівель та споруд, відновлюваних джерел енергії, у секторі охорони здоров'я.

Для участі у Програмі потрібно підготувати проектне завдання та пройти конкурсний відбір, на який запрошуються управлінці українських підприємств за такими критеріями: віком до 45 років, з вищою освітою, досвідом роботи в сфері підприємництва (не менш 1 року), знанням іноземної мови (англійської, німецької).

Співбесіди на участь у Програмі «Fit for Partnership with Germany» відбудуться 23-24 березня 2016 року на базі Запорізької ТПП (програма заходу додається).

Також запрошуємо прийняти участь в роботі бізнес-майстерні "Готуємося до партнерства з Німеччиною». Цей захід надає Вам та менеджерам Вашого підприємства унікальну можливість ознайомитись з безкоштовними програмами стажування у Німеччині.

У разі Вашої зацікавленості щодо участі просимо до 21 березня 2016 року надати

кандидатури або повідомити про участь у презентації проекту «Fit for Partnership with Germany» до

Управління організаційної роботи та міжнародних відносин ЗТПП за тел.: (061) 2331172 або по е-mail: [email protected].


Потенціал Інформ


15.03.2016 Додатки до новини:
Програма заходу
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта