Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

У запорізькому "Потенціалі" молодь вчиться бізнесу

 
 
У Запорізькому обласному союзі промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" відбулося відкриття Школи молодого підприємця.

Понад півсотні молодих людей, здебільшого студенти місцевих вишів, а також віком до 35 років, що зібрались сьогодні, 24 березня, у конференц-залі ЗОСППР "Потенціал", зареєструвались на навчання у Школи молодого підприємця.

Проект "Школи молодого підприємця", що реалізується за програмою Департаменту спорту, сім’ї та молоді міськради та втілений за підтримки Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" та КПУ, спрямований, перш за все, на підтримку підприємців-початківців та реалізацію їхнього інтелектуального потенціалу. Попередній рік навчання у школі дав позитивні результати. Випускники отримали сертифікати та рекомендації для участі у міських проектах за програмою малого та середнього підприємництва.

Успіхів у навчанні та реалізації бізнес-проектів побажав нинішнім слухачам школи Перший Віце-президент ЗОСППР "Потенціал", виконавчий директор Валерій Крайній. На відкритті Школи молодого підприємця також мали слово та побажали слухачам втілити в життя їхні найамбітніші проекти керівники департаментів запорізької міськради Володимир Жуков та Олексій Савицький, успішний підприємець Олексій Пучков та тренери проекту.


Потенціал Інформ


24.03.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua