Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Україна. Цінові тренди на м'ясо

 
 
Згідно з офіційними даними, в лютому роздрібна ціна на свинину знизилися на 1%, а на м'ясо птиці зросло на 0,1%.


Скорочення поголів'я свиней збільшує пропозицію м'яса на внутрішньому ринку, при цьому спостерігається скорочення експорту на тлі низького внутрішнього попиту. Дані фактори і ведуть до зниження цін на свинину.


На ринку м'яса птиці відзначається схожа ситуація - зниження поголів'я птиці, скорочення експортних поставок. Підтримуючим фактором роздрібної ціни на м'ясо птиці є високий попит на нього, як на більш дешеве м'ясо.


УкрАгроКонсалт очікує, що попит на м'ясо птиці залишиться стабільним, а його зростання при збереженні тенденції на ринку малоймовірний. Однак, якщо ситуація в економіці України в найближчому майбутньому не зміниться в кращу сторону, структура споживання на користь м'яса птиці може зміститися ще сильніше.


Більш детальну інформацію читайте в свіжому випуску огляду «Ринок м'яса та м'ясопродуктів України» на сайті http://www.ukragroconsult.com/


За матеріалами www.ukragroconsult.com


18.03.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта