Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

УВАГА! ЕКСТЕРИТОРІАЛЬНІСТЬ погодження проектів землеустрію

 
 
Згідно з постановою Кабміну № 580 з 1 жовтня 2016 року в територіальних органах Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру, які забезпечують здійснення повноважень з узгодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розпочато реалізацію пілотного проекту щодо запровадження принципу екстериторіальності узгодження проекту землеустрою.


Передбачено, що розробник проекту землеустрою буде подавати на узгодження документацію в один територіальний орган Госгеокадастра, а погоджувати проект буде зовсім інший терорган, який буде обраний автоматично - програмою електронного документообігу Госгеокадастра.


Розробник подає за місцем розташування земельної ділянки оригінал проекту землеустрою в паперовому та електронному вигляді.


Проект землеустрою в електронному вигляді засвідчується ЕЦП розробника, встановлені також вимоги до такого проекту: формат PDF (несканірованний), кольоровий формат зображення, певний дозвіл, глибина кольору і т.д.


Терорган Госгеокадастра в день надходження проекту землеустрою:


- Приймає подані документи за описом і реєструє в системі електронного документообігу Госгеокадастра з обов'язковим нанесенням штрих-коду, який містить реєстраційний номер і дату;


- Перевіряє відповідність проекту землеустрою в електронному вигляді - оригіналу проекту землеустрою в паперовому вигляді;


- Вносить проект в систему електронного документообігу Госгеокадастра.


Система електронного документообігу Госгеокадастру за принципом випадковості вибирає терорган Госгеокадастра, який буде здійснювати узгодження проекту землеустрою, та не пізніше наступного робочого дня з дня надходження проекту передає відповідному терорганам необхідні матеріали.


Далі читати http://jurliga.ligazakon.ua/news/2016/10/3/151138.htm


За матеріалами jurliga.ligazakon.ua


03.10.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта