Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Увага!!! Навчання для управлінців в Німеччині!

 
 
Запорізька обласна федерація роботодавців інформує - між урядами України та Федеративної Республіки Німеччини продовжено на 2016-2018 роки реалізацію Програми з перепідготовки управлінських кадрів Німеччина-Україна "Fit for Partnership with Germany".


Програма є елементом зовнішньоекономічної політики Німеччини та шляхом стажування сприяє виходу українських підприємств на міжнародні ринки, підвищенню конкурентоспроможності українських підприємств та кваліфікації менеджерів у сфері ЗЕД.


Фінансування Програми здійснюється Урядом Федеративної Республіки Німеччини та Федеральним міністерством економіки і енергетики.


Термін стажування - 3 тижні.


В 2016-2017 роках українським підприємствам пропонується стажування за двома напрямками: економічна кооперація без галузевої специфіки та економічна кооперація з галузевою специфікою.


Для участі у Програмі потрібно підготувати ПРОЕКТНЕ ЗАВДАННЯ та пройти конкурсний відбір, на який запрошуються управлінці українських підприємств за критеріями: віком до 45 років, з вищою освітою, досвідом роботи в сфері підприємництва (не менш 1 року), знанням іноземної мови (англійської, німецької).


Співбесіди на участь у Програмі відбудуться 11-13 жовтня 2016 року на базі Запорізької ТПП.


Для участі потрібно надати інформацію про кандидатури до Управління організаційної роботи та міжнародних відносин ЗТПП за тел. (061)233 11 72, або на ел. пошту [email protected]. Контактна особа - Щолкіна Ольга Георгіївна.


Потенціал Інформ


07.09.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта