Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

В Іллічівський порт зайшов другий кейпсайз за місяць

 
 
В Іллічівський порт зайшов другий кейпсайз за місяць

Балкер Anangel Mariner зайшов в Іллічівський порт в понеділок, 14 березня. Це вже другий захід судна кейпсайз в ІМТП протягом місяця після візиту судна Anangel Astronomer, яке привідшвартувалось вранці 2 березня. Про це повідомляє прес-служба ДП "Іллічівський морський торговельний порт" (ІМТП).


Рудовоз Anangel Mariner прийшов в Іллічівський порт під навантаження українським залізорудним концентратом компанії "Метінвест" - всього на борт буде завантажено 175 тис. т залізорудного концентрату.

Як і раніше, для навантаження буде використовуватися комбінована схема з дозавантаженням на рейді. Зокрема, перша частина суднової партії - 120 тис. тонн зрк виробництва Інгулецького ГЗК - буде завантажена на судно біля причалу до осідання 14 метрів. З них 53 тис. т завантажать з 2-го терміналу ІМТП, використовуючи перевантажувачі в грейферному режимі, ще 67 тис. т - з 1-го терміналу з підвозом автомобілями.

Друга частина суднової партії - 55 тис. т зрк буде дозагружена на рейді у порту за допомогою трьох барж.

Всього до кінця місяця в Іллічівському порту планується завантажити за цією технологією три судна - візит третього кейпсайз очікується у 20-х числах березня.


За матеріалами cfts.org.ua


15.03.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта