Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

В ЗОСППР "Потенціал" обговорена нормативно-грошова оцінка земель м. Запоріжжя

 
 
22.07.2014 в Запорізькому обласному союзі промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" під головуванням президента П. Ваната відбулося засідання круглого столу з обговорення проекту рішення Запорізької міської ради "Про затвердження нормативної грошової оцінки земель міста Запоріжжя".

Про проекти рішень Запорізької міської ради "Про затвердження нормативної грошової оцінки земель міста Запоріжжя" та "Регламент розгляду заяв громадян та юридичних осіб з питань оформлення земельних ділянок" доповіла начальник Управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради Сколибог Юлія Олександрівна та головний спеціаліст відділу ринків та оцінки земель головного управління Держземагентства у Запорізькій області Лазунько М.В.

Члени Союзу, які прийняли участь у засіданні, висловили свої зауваження щодо проекту нормативно-грошової оцінки земель м. Запоріжжя, в яких зробили акцент на відсутності понижуючих коефіцієнтів, відсутності врахування коефіцієнту забрудненості повітря, землі.

За результатами обговорення П. Ванат запропонував створити робочу групу, яка на базі попередніх розрахунків для деяких підприємств, яку проведуть спеціалісти Управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради, дадуть свої пропозиції до проекту рішення, а також свої пропозиції щодо можливості надання преференцій при нормативно-грошовій оцінці землі, що дасть можливість збереження бізнесу, забезпечення стимулювання розвитку бізнесу у різних місцях розташування, що забезпечить надходження до бюджетів усіх рівнів, збереження робочих місць.


Потенціал Інформ


22.07.2014
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта