Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

ВАТ «Запоріжжяобленерго» повідомляє про введення графіків обмеження електроенергії та електричної потужності для промислових підприємств

 
 
ВАТ «Запоріжжяобленерго» повідомляє про введення ДП НЕК «Укренерго» графіків обмеження електричної енергії та електричної потужності для споживачів електроенергії – промислових підприємств - пише інтернет-портал підприємства.


У зв’язку з виникненням дефіциту палива та гідроресурсів, що створює загрозу порушення балансу між виробництвом і споживанням електричної потужності та її дефіциту в ОЕС України, у період з 1000 11.08.2014р. до 2400 31.08.2014р. в Дніпровській енергетичній системі ДП НЕК «Укренерго» вводяться графіки обмеження електричної енергії (ГОЕ) та графіки обмеження електричної потужності (ГОП).


Відповідно до п.4.2.8 «Інструкції про складання і застосування графіків обмеження та аварійного відключення споживачів, а також протиаварійних систем зниження електроспоживання», затвердженої Наказом Мінпаливенерго від 23.11.06р. №456(далі «Інструкція) та погоджених графіків обмеження електричної енергії та потужності по Запорізькій області на 2013-2014р.р., всім споживачам, залученим до участі у графіках обмеження електричної енергії (ГОЕ) та графіках обмеження електричної потужності (ГОП), потрібно виконати комплекс заходів щодо зниження споживання електричної енергії та потужності, а саме:


1) Щодобово, починаючи з 11.08.14р. до 31.08.14р. (включно), знизити обсяги споживання електроенергіїе відповідно до доведеного енергопостачальною організацією завдання.


2) Щодобово, починаючи з 11.08.14р. до 31.08.14р. (включно), у період з 1200 до 1700 та з 2100 до 2200знизити фактичне навантаження по підприємству відповідно до доведеного енергопостачальною організацією завдання.


Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до п.5.3-5.4. «Інструкції» керівники підприємств і організацій, які включені до зазначених графіків, несуть персональну відповідальність за своєчасність та фактичне виконання заданих обсягів обмеження, а також виконання організаційно-технічних заходів щодо запобігання аварій на власних об’єктах.


За матеріалами www.zoe.com.ua


12.08.2014
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта