Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Вихідні на Новий рік 2018: скільки відпочинуть українці

 
 
Календар новорічних і різдвяних свят в Україні на 2018 рік: в цілому в січні буде 10 вихідних.


На новорічні і різдвяні свята українців чекають парні потрійні вихідні. Але в цілому відпочивати будемо на день менше, ніж на зимові свята минулого року.


Вихідні на Новий 2018 рік в Україні продовжаться три дні - з 30 грудня(субота) по 1 січня(понеділок) включно. 31 грудня в 2017 році доводиться на воскресінні.


7 січня(Різдво) 2018 року теж доводиться на воскресінні, тому понеділок, 8 січня, буде неробочим днем. Таким чином, вихідними будуть знову три дні підряд: 6, 7 і 8 січня.


В цілому в січні буде 10 вихідних днів, включаючи звичайні вихідні і святкові дні. Передсвяткових робочих днів, укорочених на годину, не передбачено.


Між тим в Росії новорічні вихідні продовжаться на чотири дні довше. Почнуться вони в суботу, 30 грудня, а на роботу виходити треба буде тільки 9 січня 2018-го. П'ятниця 29 січня буде скороченим робочим днем. Таким чином, в цілому росіяни в січні відпочиватимуть майже півмісяця - 14 днів.


Нагадаємо, в січні 2017 року жителі України в цілому відпочивали 11 днів(включаючи вихідні).


Джерело


За матеріалами chp.com.ua


03.11.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua