Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Вітаємо Віце-президента Союзу промисловців «Потенціал» з нагородою!

 
 
Рішенням обласної ради від 9 жовтня 2017 року Віце-президентові Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал» Олександрові Білоусенку було присвоєне Почесне звання «Почесний громадянин Запорізької області» з внесенням до Книги Почесних громадян Запорізької області.

Олександр Білоусенко удостоєний такої високої нагороди за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Запорізького краю, активну громадську діяльність, сприяння значному зростанню іміджу області на теренах України і на міжнародній арені.

Нагрудний знак та посвідчення Почесного громадянина Запорізької області Олександрові Білоусенко було вручено сьогодні, 1 березня, на 20-й сесії обласної ради.


Олександр Білоусенко народився 1937 року в селі Успенівка на Запоріжжі. Закінчив Мелітопольський агротехнічний університет, Запорізький національний університет. Працював заступником, першим заступником голови Запорізького обласного виконавчого комітету (1981—1992). Очолював дирекції банків «Україна», «Аваль», «Ерст-банк», заслужений економіст України. Народний депутат України першого скликання, почесний доктор Запорізького національного університету.


Потенціал Інформ


01.03.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua