Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Вітаємо "Запоріжсталь" з 85-річчям

 
 
Сьогодні, 16 листопада, виповнюється 85 років з дня заснування одного з провідних підприємств металургійної галузі, - третього за масштабами виробника металургійної продукції в Україні, - ПАТ "Запоріжсталь".

Від іменні ділових кіл нашого Запорізького краю вітаємо з ювілеєм запоріжсталівців: трудовий колектив і ветеранів, а також всіх, чия доля пов’язана з цим підприємством.

Бажаємо миру, міцного здоров'я, невпинної руху вперед, плідної професійної діяльності, натхнення у добрих справах, щастя, злагоди і благополуччя!


Член Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" з 1998 року Публічне акціонерне товариство "Запоріжсталь" є одним з найбільш великих промислових підприємств України, продукція якого широко відома, користується попитом у споживачів на внутрішньому ринку та в багатьох країнах світу. Спеціалізація комбінату - високоякісний сталевий г/к рулон, г/к лист, холоднокатаний лист, х/к рулон з вуглецевих і низьколегованих сталей, а також сталева стрічка, чорна жерсть, гнутий профіль. Основними споживачами продукції комбінату є виробники зварних труб, підприємства автомобільного, транспортного, сільськогосподарського машинобудування, виробники виробів побутової техніки.

16 листопада 1933 року - відзначається як день народження комбінату "Запоріжсталь". Цього дня на доменній печі № 1 була видана перша плавка чавуну.


Потенціал Інформ


16.11.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua