Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Вітаємо "Запоріжсталь"

 
 
Президент Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал", голова Ради Запорізької обласної федерації роботодавців Олександр Головко листовно привітав генерального директора ПАО "Запоріжсталь" Ростислава Шурму та колектив комбінату з виконанням взятих на себе зобов’язань щодо зменшення техногенного навантаження на регіон.


Шановний Ростиславе Ігоровичу,

висловлюю Вам свою повагу та вітаю Вас і Ваш колектив із завершенням модернізації газоочисних систем агломашин №1-6, що забезпечить очищення повітря відповідно до європейських нормативів викидів, а також дозволить поетапно знижувати скидання шламових вод від оборотного циклу аглоцеху.

Це знаменна подія, як для міста Запоріжжя, так й для Вашого підприємства, що, завдяки застосуванню світового досвіду, вело реконструкцію в умовах діючого виробництва, не зупинило виробничий процес на час модернізації газоочисних систем агломашин №1-6, та виконало взяті на себе зобов’язання щодо зменшення техногенного навантаження на регіон.

З повагою,

Олександр Головко

Президент ЗОСППР "Потенціал",

голова Ради ЗОФР


Потенціал Інформ


27.04.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua