Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Вітаємо запорізьких бізнесменів з Днем підприємця!

 
 
З нагоди свята в облдержадміністрації відбувся урочистий захід, у якому взяли участь президент ЗОСППР "Потенціал" Олександр Головко та виконавчий директор ЗОСППР "Потенціал" Валерій Крайній.


Почесною грамотою Федерації роботодавців України за динамічний розвиток, вагомий вклад в економічне зростання країни, оновлення та модернізацію виробництва, технологічних процесів, а також збільшення обсягів виробництва, освоєння нової продукції та створення робочих місць було нагороджено


Товариство з обмеженою відповідальністю «Компанія «Прогрес».


Почесною відзнакою Запорізької обласної федерації роботодавців – орденом «За заслуги» ІІ ступеню за сумлінну багаторічну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва у м. Запоріжжя та з нагоди Дня підприємця України було нагороджено радника Запорізького міського голови Еделєва Валерія Гавриловича, директора товариства з обмеженою відповідальністю «Хладар-Техсоюз» Сізова Сергія Олександровича, виконавчого директора товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпрокераміка» Чеберко Максима Андрійовича, начальника Запорізької дирекції АБ «Радабанк» Онишко Анастасію Сергіївну.


Розпорядженням голови Запорізької обласної державної адміністрації грамотами нагороджено: директора приватного підприємництва «ЕЛТІЗ» Сергія Арфаницького, співвласницю приватного підприємства «Блес» Олену Гуржиєнко, співзасновника ТОВ «Сігма-Запоріжжя» Юрія Новікова.


Запорізьку бізнес-спільноту також привітали перший заступник облради Єгор Семенков, директор Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Оксана Матвіїшина, в.о. начальника ГУ Державної податкової служби у Запорізькій області Руслан Рачинський, президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов, президент Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал» Олександр Головко.


Наостанок колектив Запорізької обласної філармонії подарував учасникам заходу святкову концертну програму.


Потенціал Інформ


30.08.2019
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua