Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Вітання з Днем міста!

 
 
Шановні запоріжці!


Запорізький край – це край з насиченою історією – таємничою і загадковою. Це край – невичерпної магічної енергії. Енергії боротьби. За славу, за мужність, за свободу і власну державу!

Запоріжжя з давніх часів вважали символом справжньої козацької мужності. Наші пращури-козаки мужньо боронили народ і рідну українську землю від ворожих нападів. Січові ворота, Совутинна скала, урочище Сагайдачного є свідками воїнської слави запоріжців. Героїчне минуле серця Запоріжжя – острова Хортиці тісно пов'язане з іменами Богдана Хмельницького, кошового отамана Івана Сірка, народним героєм Байдою-Вишнивецьким.

Не важливо якою датою вчені називають виникнення міста Запоріжжя і Запорізького краю! Потрібно пам’ятати, що ми маємо колосальну історію, в нас змішана кров багатьох войовничих народів, у нас унікальна культура і менталітет. Ми відроджуємося після будь яких війн, криз, негараздів. Бо маємо розум!

Наші пращури не дали згубити і знищити Україну. Вони вистояли, вибороли. І ми зможемо! Бо силу духа українського не зламати!

Сьогодні Запоріжжя – це промисловий гігант, економічно розвинуте місто. Місто металургів, машино- і авіабудівельників, місто енергетиків! Ми є центром вузівської науки. Запорізька активна, досвідчена, патріотична молодь – наше майбутнє і гордість держави! В них сила і міць – захищати, розвивати, набувати! І цим пишаймося!

Я впевнений, що незважаючи на всі негаразди і випробування долі ми є і будемо самим потужнім містом України!

Шановні запоріжці!

Від усієї душі бажаю нашому рідному місту процвітання, а всім жителям, кожній родині зичу любові і сімейного тепла, миру й злагоди, достатку, міцного здоров’я, щасливої долі.



З повагою,

П.Ванат


Потенціал Інформ


07.10.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта