Логін:
Пароль:
 


Архів подій

Курс НБУ








Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области



Агентство Промышленных Новостей

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:
 

українською мовою / на русском языке

Влада, профспілки та роботодавці у Запоріжжі підписали угоду про зайнятість та робочі місця

 
 
: ОДА, Роботодавці, зайнятость, тристороння Угода
 
Запорізька обласна федерація роботодавців розробила проект тристоронньої Угоди про зайнятість і робочі місця. Мета такої Угоди - вжити збалансованих заходів щодо стимулювання зростання економіки області, підвищити рівень зайнятості населення та реалізації права громадян на гідну працю, збереження і розвиток трудового потенціалу Запорізького регіону.

Нагадаємо, 1 червня 2012 Всеукраїнські об'єднання організацій роботодавців, професійних спілок та профоб'єднань України і Кабінет Міністрів України уклали Національну тристоронню угоду про зайнятість і робочі місця.

Девізом цієї угоди стало: «Підвищення рівня зайнятості - ключ до підвищення соціального захисту населення шляхом зростання економіки». На основі Національного угоди був розроблений проект регіонального документа.

Очікується, що в ході реалізації Запорізької тристоронньої угоди про зайнятість і робочі місця до 2017 р. в регіоні рівень зайнятості населення у віці 15-70 років досягне 64,3%, в тому числі серед осіб працездатного віку - 68,5%; рівень охоплення кваліфікації та перекваліфікації складе 23%; скоротиться обсяг т.зв. "тіньової" зайнятості.

Проект регіонального Угоди, запропонований Запорізькою обласною федерацією роботодавців, було опрацьовано та схвалено в ОДА. 22 червня 2012 на установчих зборах обласної тристоронньої соціально-економічної ради Угода була підписана представниками профспілок, роботодавців та облдержадміністрації. Термін дії регіонального Угоди - 5 років (він буде автоматично продовжений ще на рік, якщо жодна зі сторін не заявить про зворотне).


Потенціал Інформ


22.06.2012
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 


Радіо On-Line

Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта