Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Все про ведення бізнесу в Польщі: інтенсивний бізнес - курс

 
 
Коли ви вирішуєте, що вам потрібна фірма на території ЄС, то ставите перед собою нетривіальну задачу. Вам необхідно розпочати діяльність у зовсім нових для вас умовах і обставинах, про які ви мало що знаєте. Що ви збираєтеся із цим робити?


Частина підприємців вважають за краще практично, покроково, методом проб і помилок розбиратися в усіх особливостях нового середовища. Інші звертаються по допомогу до посередників, які роблять все за них - реєструють фірму, підбирають персонал і офіс, знаходять потрібні фінансові інструменти для старту бізнесу, партнерів, ринкові ніші. І те і інше рішення мають право на життя, хоча, як розумієте, це – питання витрат і втрат.


Чи існує оптимальний сценарій освоєння принципів ведення бізнесу в європейському діловому просторі? Так. Закордонне стажування «Присутність на ринках ЄС. Інтенсивний бізнес - курс» (Краків) від фундації CEASC- це можливість дуже швидко розібратися із темами, на освоєння яких в інших підуть роки.


Програма стажування передбачає найважливіші для бізнесу аспекти...

Далі читайте на:http://chp.com.ua/events/item/55943-vse-pro-vedennya-biznesu-v-polshchi-intensivnij-biznes-kurs


За матеріалами chp.com.ua


30.05.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua