Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Всеукраїнський форум бізнесу.

 
 
Шановні колеги!


З метою подолання глибокої соціально-економічної кризи, стимулювання розвитку економіки та налагодження прямого діалогу з вищим керівництвом країни та в рамках постанови №1 Президії Ради Федерації від 30.10.2015 Федерація роботодавців України, Антикризова рада громадських організацій України, Українська бізнес ініціатива, Торгово-промислова палата України, Рада підприємців при КМУ, Громадянська платформа «Нова країна» ініціюють проведення 18 березня 2016 року (п’ятниця) Всеукраїнського форуму бізнесу.


На Форумі буде всебічно розглянута соціально-економічна ситуація в країні, обговорюватимуться пропозиції ділової спільноти щодо впровадження невідкладних антикризових заходів, формування в державі стратегії сталого економічного розвитку та її подальшого виконання.


Має принципове значення цивілізований, конституційний та відповідальний діалог влади і громадянського суспільства, організаціями та об’єднаннями бізнесу.


Форум запропонує дієві антикризові заходи, співпрацю із суспільством з роз’яснення невідкладних реформ, прямий відповідальний діалог з владою задля того, щоб зупинити економічну стагнацію, вийти на параметри зростання, покращити якість життя людей.


На Форум запрошуються Президент України, представники центральних органів законодавчої та виконавчої влади, представники бізнесу та громадських об’єднань з усіх областей України, керівники наукових інституцій, експерти, представники ЗМІ.


Місце проведення: м. Київ, вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 55, НСК «Олімпійський» зал «Олімпійський дворик». Центральний вхід (Захід 1, Захід 4) з боку станції метро «Олімпійська».

Початок Форуму – об 1100. Реєстрація учасників – з 1000.


Звертаємо Вашу увагу на обов’язковість попередньої реєстрації. Учасникам заходу при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу.

Відомості про участь (П.І.Б. учасника, посада та контактний телефон чи е-mail) просимо надати до 16 березня 2016 року за тел./факсом: 0(44) 251-70-65 на E-mail: [email protected]


Потенціал Інформ


15.03.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта