Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Я про Вас знаю або реєстр власників бізнесу вже відкритий!

 
 
В Україні тепер власники бізнесу стануть відкритою книгою для кожного, хто захоче її прочитати. Наша країна стала першою серед усіх європейських країн, яка підтримала ініціативу міжнародної антикорупційної неурядової організації і приєдналася до Глобального реєстру власників бізнесу.


Документ припускає передачу даних про реальних власників бізнесу України до Глобального реєстру власників бенефіціарів компаній. Кожен той, що тепер бажає має можливість проглянути дані про власників українських компаній абсолютно безкоштовно дякуючи сервісу Opendatabot.

Цей сервіс оприлюднив і кількість власників бізнесу в Україні. А це, як виявилася, зовсім смішна цифра, яка ще раз повинна змусити замислитися наш уряд про "життя" бізнесу в нашій країні.


2, 5 мільйона власників бізнесу, 1,5 мільйона компаній! І це цифра, яка доводиться на 45 мільйонів населення в нашій країні. Це усього лише 5% того самого горезвісного середнього

класу, по якому, в принципі, судять про країну ...

Далі читайте на

http://chp.com.ua/all-news/item/51430-ya-o-vas-znayu-ili-reestr-sobstvennikov-biznesa-uzhe-otkryt


За матеріалами chp.com.ua


01.09.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua