Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Як добувають сланцевий газ?

 
 
Попри те, що міжнародна компанія "Shell" на сході України вже готується почати видобуток сланцевого газу, гарячі дискусії навколо того, чи тi роботи не зашкодять нашому довкіллю, не вщухають. В інформпросторі регулярно з'являються повідомлення про те, що все може закiнчитися погано для екології.


Щоб розвіяти будь-які чутки, американці запросили до себе в гості велику делегацію з України. У себе на батьківщині вони показували українській стороні (і депутатам, і представникам екологічних організацій), як на практиці виглядає процес видобутку сланцевого газу.


Ми попросили учасників цієї поїздки -- народного депутата Тараса Кутового, голову Всеукраїнської екологічної ліги Тетяну Тимочко та голову громадської організації “Чиста хвиля" Валентина Савицького - розповісти, чи переконав їх досвід США у необхідності видобутку сланцевого газу в Україні... продовження ТУТ.


За матеріалами expres.ua


16.08.2013
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua