Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Як живуть мільйонери

 
 
Цікаві факти про життя мільйонерів


1. Більше 35% мільйонерів працюють 50 годин на тиждень. Це мінімум на 10 годин довше, ніж працює звичайна людина.


2. Більшу частину свого часу мільйонери витрачають на планування свого фінансового майбутнього. І, згідно з дослідженням, більшості мільйонерів вдалося досягти таких висот завдяки строгому контролю витрат у родині.


3. Найчастіше мільйонери живуть все життя з однією жінкою, щоб не витрачати сил і грошей на інтрижки, які так само можуть вилитися великими фінансовими проблемами в разі незадоволення коханки або громадського скандалу.


4. У Європі вважається непристойним жити у величезному будинку, тому мільйонери не прагнуть купувати великі маєтки і маєтки. До того ж вони вважають, що витрати на утримання великого будинку є викинутими на вітер грошима.


5. Половина американських мільйонерів їздять на автомобілях не дорожче 25 тисяч доларів. П'ята частина з них ніколи не купували автомобіль дорожче 20 тисяч доларів, а третя частина всіх мільйонерів відчуває слабкість до старих авто.


6. На Заході мільйонери платять найбільше грошей психоаналітиків.


7. Справжні мільйонери не балують своїх дітей наддорогими іграшками і виконанням всіх примх. Вони готують спадкоємців свого багатства, не шкодують грошей на освіту своїх чад.


8. в Китаї великою популярністю користуються круїзи для мільйонерів, під час яких вони вибирають собі дружин. А все через те, що китайським мільйонерам за бізнесом не вистачає часу на пошуки супутниці.


9. У Шотландії живуть найбільш економні та ефективні мільйонери у світі, у той час як в Росії - мільйонери-марнотрат.


10. Росіяни в 6 разів частіше стають мільйонерами, ніж американці, хоча загальна кількість російських олігархів - це всього 6% від загальної кількості американських мільйонерів.


Багатьом з нас здається, що мільйонери мають тільки один головний біль - куди витратити гроші. Однак насправді люди, які змогли сколотити статки, дуже часто можуть виступати прикладом для наслідування для звичайної людини, яка прагне змінити своє життя на краще. Багаті люди за своєю природою досить економні, не витрачають гроші даремно і знають ціну кожного цента.


За матеріалами sunny7.com.ua


22.01.2013
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua