Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

ЯК ПЛАТИТИ ПОДАТОК НА НЕРУХОМІСТЬ

 
 
Запорізька ОДПІ ГУ ДФС у Запорізькій області інформує, що фізична особа-платник податку протягом 60 днів від дня вручення податкового повідомлення-рішення має сплатити відповідну суму в місцевий бюджет.

Фізичні особи, що є платниками податку на нерухомість, але не одержали податкового повідомлення-рішення, мають право звернутися у фіскальні органі для звірення даних. Платник податків має право звернутися в контролюючий орган за місцем своєї реєстрації щодо проведення звірки суми податку, об’єктів оподатковування й ставки податку. У цьому випадку контролюючі органі зроблять нарахування відповідно до оригіналів документів, які надасть платник податків і вручать податкове повідомлення-рішення. Фізична особа-платник податку протягом 60 днів від дня вручення податкового повідомлення-рішення має сплатити відповідну суму до місцевого бюджету.

Ставки податку по нежитловій нерухомості за 2015 р. становлять до 1% від мінімальної заробітної плати, установленої на 1 січня поточного року, житлової нерухомості — до 2%.

Якщо у платника податків кілька об’єктів, які перебувають у різних регіонах, в алгоритмі при розрахунках податку враховується кожне рішення органу місцевого самоврядування, де перебуває об’єкт оподатковування.


Потенціал Інформ


06.10.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта