Логін:
Пароль:
 


Архів подій








КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:
 

українською мовою / на русском языке

Як правильно заповнити платіжне доручення на перерахування податків

 
 
23 серпня 2012 набув чинності новий Порядок заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) платежів до бюджету, здійснення бюджетного відшкодування ПДВ, повернення коштів, помилково або надмірно зарахованих до бюджету, затверджений наказом Мінфіну України від 07.07.2012 р. № 817 (далі - Порядок № 817). Сплата за кожним видом платежу та за кожним видом сплати має оформлятися окремим документом на переказ, пише Приватний підприємець.


21 вересня в редакції газети «Приватний підприємець» відбулася «гаряча лінія», присвячена новому порядку заповнення платіжних документів. На питання підприємців відповідала начальник відділу масово-роз'яснювальної роботи управління взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ДПС у Дніпропетровській області Манушак Осипова.


Пропонуємо ознайомитися з найпопулярнішими питаннями, що надійшли на «гарячу лінію», та відповідями на них.


Як правильно заповнити платіжне доручення на перерахування єдиного податку після 23 серпня?.. Відповідь на це питання ви зможете дізнатися тут.


За матеріалами chp.com.ua


28.09.2012
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта