Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Як відкрити приватну школу навчання іноземним мовам?

 
 
"Мені доводиться багато подорожувати по світу, - розповідає Андрій Калашников, президент великої компанії, - часто буваю в Китаї, Японії, Франції та Бразилії. Без англійської мови було б дуже важко". Багато в чому це пояснюється економічним впливом США на ділові контакти, але є й історичні причини - Англія протягом багатьох століть була найбільшою колоніальної державою. Так або інакше, але англійську мову став де факто мовою міжнародного спілкування.


Про професійну потребу в англійському кажуть фахівці, яким необхідно розібратися в технічній літературі. Не випадково кадрові агентства вітають знання іноземної мови як мінімум на рівні Pre Intermediate. А для інженерів і програмістів англійська взагалі вважається другою рідною мовою.


"Інтеграція у світовий простір зробило знання англійської базової необхідністю, - вважає експерт з культурних зв'язків Вадим Комірів, - попит на ефективне навчання буде тільки рости. Фішкою, звичайно ж, будуть швидкісні курси, благо, що граматика не так вже й складна". Про те, що навчання мові Теодора Драйзера і Джека Лондона затребуване в усьому світі, говорять і дослідження. Так за даними проектної групи Why do people prefer English to other foreign languages? (Чому люди всього світу вважають за краще вивчати англійську мову?): англійська мова є мовою мас-медіа для пошти - 75%, в телефонних переговорах - 60% , в програмах на теле - і радіомовлення - 60% . Все це говорить про потенційно високий попит на послуги з навчання англійській мові. Про ідею відкрити платні курси ми зараз розповімо... Далі ТУТ.


За матеріалами ubr.ua


06.03.2013
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта