Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

За ініціативи Федерації роботодавців України ДСНС скасує корупційну норму, що несе невиправдані та багатомільйонні втрати для підприємств

 
 
04.03.2016 експерти Федерації взяли участь у нараді, що відбулась у Державній службі з надзвичайних ситуацій, під головуванням першого заступника Голови ДСНС Олега Мельчуцького.


При ДСНС була створена робоча група, до якої увійшла і експерт Федерації - директор департаменту дерегуляції підприємницької діяльності Наталія Гостєва. До кінця березня всі залучені до цієї групи фахівці мають розробити зміни до Правил пожежної безпеки. Серед цих змін гостро стоїть питання виключення норми, яка зобов'язує підприємства та організації за власний рахунок встановлювати на своїх електрощитових та групових електрощитках автономні системи пожежогасіння. Жодної технологічної доцільності у таких автономних приладах пожежогасіння немає. А встановлення автономних систем, таких як наприклад пірокстікери, лише для одного з великих підприємств коштуватиме 31 млн. грн.


"В ДСНС підтримали нашу позицію про недоцільність встановлення автономних систем пожежогасіння. У квітні має бути поданий на затвердження проект наказу МВС про внесення відповідних змін до Правил пожежної безпеки", - прокоментував за результатами наради у ДСНС генеральний директор Федерації Руслан Іллічов.


Нагадаємо, у січні Федерація звернулась до Віце-прем'єр-міністра України Геннадія Зубка з ініціативою виключити з Правил пожежної безпеки норми, які зобов'язуть підприємства встановлювати автономні системи пожежогасіння. Також у лютому Федерація провела у себе експертне обговорення з фахівцями з питань пожежної безпеки та охорони праці, які представляли великі підприємства паливно-енергетичного комплексу, металургійної, оборонної, хімічної, харчової та машинобудівної промисловості.


За матеріалами www.fru.org.ua


14.03.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта